Over mij

Mijn naam is Claudia Vuijk Gasbarre. Van origine ben ik Française en ik heb een universitaire opleiding gevolgd in Frankrijk, Spanje en Engeland in Talen en Handel. Na een tijd in marketing gewerkt te hebben, heb ik besloten om mijn passie voor taal te gaan volgen. Naast Frans had de Spaanse taal mij ook geïnspireerd, toen ik in Granada studeerde voor tolk en vertaler. Ik ben een omscholing gaan doen bij de Hogeschool Utrecht om taaldocent te worden.

Sindsdien geef ik al vijftien jaar les aan zowel volwassenen als kinderen. In Nederland, Engeland en Singapore heb ik uitgebreide ervaring opgedaan met verschillende school curricula (Nederlandse, GCSE, A-levels, IB, MYP, PYP). Daarnaast heb ik ook vertaald, met bedrijven gewerkt aan verschillende projecten en cursussen en heb ik ervaring met het DELF-DALF diploma.

 

Over Tikilingua 

De naam is de combinatie van ‘Tiki’ en ‘lingua’. Lingua slaat op de taal en Tiki is een referentie naar Frans-Polynesië, waar ik ben opgegroeid. Op Tahiti zijn Frans en Tahitiaans de officiële talen. Een voorbeeld van een Tiki is hiernaast te zien, dit soort beeldjes zijn onder andere op Tahiti overal te vinden.

%d bloggers like this: